Batz talpbetétek és lábbelik

Batz talpbetétek és lábbelik

Létezik olyan lábbeli ami egyszerre stílusos és komfortos is? Természetesen igen!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy az egyszerre komfortos, praktikus, strapabíró és mutatós Batz lábbelik széles palettáját megtalálhatják gyógyszertárunkban.

A Batz Hungary Kft. Magyarország és Közép-Európa egyik piacvezető komfort lábbeli gyártója. Cipőipari szakembereik immáron 30 éve foglalkoznak lábbeli előállításával. Egyedi eljárásaiknak köszönhetően szigorúan ellenőrzött körülmények között, különleges minőségű termékeket gyártanak. Olyan időtálló termékeket hoztak létre, melyek vevőtáborára a márkahűség jellemző. Ezen sorba illeszkednek a Batz talpbetétek is, melyek a bokasüllyedés, a bütyök, a lúdtalp, a sarkantyú, a sarokfájdalom elleni küzdelemben kiváló megoldást jelentenek.

A MagyarBrands program 2021-ben "kiváló fogyasztói márka" illetve "innovatív márka" kategóriában is rangos elismeréssel illette a Batz Manufaktúrát. Számtalan innováció, szakmai és közönségdíj elnyerése után kijelenthető, hogy a Batz Manufaktúra termékei jelentősen megkönnyíthetik mindennapi életünket azáltal, hogy helyes irányba terelhetik testtartásunkat, megóvhat minket a járás közben ért ütődésektől és ezáltal hosszú távon megóvhatja mozgásszerveink egészségét.

Életünk során több, mint 120 000 km-t gyalogolunk, a talpboltozatunk megfelelő alátámasztásában és az elváltozások megelőzésében nagy segítség lehet a Batz gyógypapucsok és talpbetétek viselése. 

"Tudomàny a kènyelem mögött."