Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok

La Roche Posay

Világszerte több mint 90 000 bőrgyógyász ajánlja a La Roche Posay termékeket. Elkötelezettek abban, hogy segítsenek Önnek és szeretteinek jobbá tenni a bőr állapotát és az életminőséget. Tudományos ismereteiket ikonikus termékekben használják fel, mint pl. a Lipikar, Cicaplast, Anthelios és az Effaclar termékcsalád.

Bioderma

Bioderma, amely 40 éve szenvedélyesen a bőr biológiai szolgálatában áll. Innovációik és a bőr egészségének javítását célzó áttöréseik úttörő szakemberekké tették a Biodermát a bőrgyógyászatban. A bőr természetes egyensúlyának legnagyobb tiszteletben tartásával a bőrápolási termékeiket pozitív megközelítéssel fejlesztették ki, anélkül, hogy veszélybe kerülne dermatológiai biztonságuk. 

Uriage

Az Uriage Dermatológiai Laboratórium 1992 óta használja fel az Uriage termálvíz előnyös tulajdonságait szakértő bőrgyógyászati termékeihez, hogy napi szinten segítse a bőrápolást az egész család számára. A Francia Alpok szívében eredő Uriage Termálvíz 75 éven keresztül szivárog át az Alpok kőzetein. Ahogy az évszakok követik egymást, az Uriage termálvíz egyre gazdagodik ásványi anyagokban és nyomelemekben. Egy jótékony Víz mely nyugtat és hidratál, ásványi anyagokban gazdag és helyreállítja a bőr-barriert. Egy izotóniás Víz, mely - mint egy fiziológiás szérum - tökéletes ozmózisban van a bőr sejtjeivel.

Vichy

A márka 1931-es megszületése óta a küldetése változatlan maradt: segíteni a nőknek hatékony, mindennapos bőrápolást kínálni, függetlenül az életkoruktól és bőrtípusuktól, a környezet védelme és a fenntarthatóság elősegítése mellett. A Vichy az "Exposome" kutatás úttörője, már több, mint 40 éve. Mindig is a bőr életteli megjelenése volt a fő törekvésük. Az innovatív megoldások megteremtése érdekében fejlesztették tovább a bőrünket érő hatásokról, vagyis összefoglaló nevén exposomról való tudományos ismereteiket.

CeraVe

A CeraVe bőrgyógyászai egy 3 alapvető ceramid, zsírsavak és egyéb lipidek keverékével gazdagított bőrápolási termékcsaládot fejlesztettek ki, a bőr természetes védőrétegének támogatásáért. Ezeket a hidratáló összetevőket a Ceravé termékek a nap 24 órájának leforgása alatt, rétegenként bocsátják ki, a bőr puhításáért, akár egész nap folyamán. A bőrben található ceramidok lecsökkent mennyisége kapcsolódhat egyes bőrproblémákhoz, mint például az akne, az ekcéma, a pikkelysömör vagy a rosacea. A napozás, a hideg idő és az életkor szintén hatással van a ceramidszintre, befolyásolhatja a bőr barrier funkcióját, ami hozzájárulhat a száraz bőr kialakulásához. Támogatják a bőr lipidszintjének pótlását és természetes egyensúlyának helyreállítását.

Eucerin

Az Eucerin az optimális és a lehető legjobb hatóanyagokkal dolgozik, így biztosítja bőre számára, hogy az mindig egészséges és ragyogó maradhasson. Az Eucerin saját standardok alapján dolgozik a modern bőrápolási megoldások megtalálásában illetve a kimagasló minőségű termékeinek alapja a tudományos kutatásokon és a bőr iránti szenvedélyen nyugszik. Szakembereik minden egyes termék esetében nagy gondot fordítanak az összetevők kiválasztására, és arra, hogy ezek száma korlátozott legyen.

Dermedic

A Dermedic egy lengyel márka, amely a Biogened gyógyszeripari vállalat portfóliójába tartozik, az úgynevezett gyógyszerészeti kozmetika gyártásával és árusításával foglalkozik. A Dermedic termékeit tehát nem csak a külső szépítésére lehet felhasználni, hanem mint kiegészítő kezelést a különböző bőrbetegségekre. Annak ellenére, hogy fiatal cégnek számítanak a piacon, már számos díjat megnyertek (például az InStyle Best Beauty Buy díjat).A Dermedic fő célközönsége a rendkívül érzékeny vagy problémás bőrrel rendelkező emberek. Ezért nagy hangsúlyt fektet a GMP szabályok betartására (Good Manufacturing Practice). A Dermedic szappanok, a fürdő emulziók és a krémek fő összetevője a víz, amely fordított ozmózis technológiával van kezelve - más szóval, mentes minden potenciális irritáló vagy allergén anyagtól. Ezen kívül az összetételében megtalálható a gyümölcs tartalmú AHA enzim, a hialuronsav, karbamid és számos más fontos vitamin.